Украинские новости 2017

Украина, Хай живе вільна Україна!
Ответить
Аватара пользователя

guesser

Писатель Джентльмен
Военспец
Модератор
Сообщения: 3348
Зарегистрирован: 31 авг 2012, 11:09
Награды: 3
Откуда: Украина
Благодарил (а): 721 раз
Поблагодарили: 1535 раз
Пол:
Ukraine

Украинские новости 2017

Сообщение guesser »

И проблема даже не только в том, что воспитание мне не позволит ломать руки бабушке. А в том, что одно дело, когда на росТВ скажут, что с бабушки сорвал ленточку какой-то левый "нацист", и совсем другое - когда её за эту ленточку будет ломать полицейский. То есть, конкретно смогут сказать, что это - позиция украинского государства.
Я не хотел писать об этом здесь, но, раз уж пошёл такой разговор... В общем, в прошлом году в одном городе группа из дедов развернула красный флаг. Некие активисты кинулись, началась толкотня, полиция разняла, заставила флаг свернуть. Так же за дедов заступились и ветераны АТО (они шли в одной колонне). А вечером того же дня один из них умер. Ветеран. Ну, историю не стали раздувать, но были те, кто его смерть напрямую связал с этим случаем, мол, не выдержало сердце такого.
ВОВ - очень больная тема, и её дергать... не самое лучшее решение. Ну, даже если умрут все ветераны, разве сын-дочь этого ветерана не могут пройтись с его портретом? Аргументы типа "так мы пускаем сепаратизм" - глупости. "Сепаратизм" - это когда идёт идёт боевик под флагом чужой страны с целью захватить госздание. А так, наоборот, продемонстрировали сюжет, который вдохновил очередных сепаров.
Можна все на свiтi обирати, сину,
Вибрати не можна тiльки Батькiвщину...
Аватара пользователя

guesser

Писатель Джентльмен
Военспец
Модератор
Сообщения: 3348
Зарегистрирован: 31 авг 2012, 11:09
Награды: 3
Откуда: Украина
Благодарил (а): 721 раз
Поблагодарили: 1535 раз
Пол:
Ukraine

Украинские новости 2017

Сообщение guesser »

irakly писал(а):И что получается? Что мы беззащитны перед путинской пропагандой?
Нет, конечно. Ираклий, с каждым годом количество тех, кто имеет пророссийский вектор - снижалось, а после АТО процесс стал настолько необратимым, что только отсутствие электоральной альтернативы для юго-востока даёт возможность держаться на плаву бывшим регионалам. Но, как только появится сила, которая сумеет реализовать их интересы в рамках Единой Украины - это будет конец регионалов. Так же, как станет концом для праворадикалов появление некоммунистической левой силы, отбора у них лозунги вроде национализации.
Можна все на свiтi обирати, сину,
Вибрати не можна тiльки Батькiвщину...
Аватара пользователя

Tetiana

Фоторепортер Кавалерственная леди
Благодетель Активист
Сообщения: 13726
Зарегистрирован: 24 авг 2012, 16:38
Награды: 4
Откуда: Київ
Благодарил (а): 3408 раз
Поблагодарили: 4608 раз
Пол:
Ukraine

Украинские новости 2017

Сообщение Tetiana »

Это по Киеву. Только один случай. Видео прибывания в полиции тоже есть и не одно.

Borys Krasovskyi
9 год. · Kyiv ·
Нарешті я в теплі і комфорті.
Тепер підіб'єм підсумки.

1. Поліція не просто порушує права людей, чи інше бла-бла-бла, а реально топить за ватників. Бо люди, які проти комунізму у них: "сукі і гандони, які бабушкам празнік портят".

2. Жодного комуніста, чи їх прибічника серед затриманих - я не бачив.

3. Практично всі поліцейські з якими довелось спілкуватись постійно використовують у своїй мові: "в..бу, о...ко, ж...па" і тд. Спробував порадити одному з начальників звернутись до спеціалістів, натомість він сказав, шо "... стільки баб, що мені і не снилось".

А тепер найголовніше. Коли починалась війна, то перед тим, як російські війська окупували Донецьк і Луганськ, місцевих патріотів по наводкам місцевих мусарів -знищували тітушкі.
Нагадаю, шо я не бачив сьогодні затриманих комуністів, тітушок і тд. Зато затримали мене і при цьому навіть ніхто не знав за що і хто саме затримав. Після цього мої данні постійно переписували у різні блокнотики, передавались телефоном невідомим особам зі словами: "ага, запісал єтага далбайоба? Ага, атошнік".

Тепер питання коли за мною прийдуть і коли Київ планують здати москалям.

Можете вважати мене параноїком, а краще передивіться відео 2014 року, як все починалось і поговоріть з учасниками тих подій.

Такі от справи.
Аватара пользователя

Tetiana

Фоторепортер Кавалерственная леди
Благодетель Активист
Сообщения: 13726
Зарегистрирован: 24 авг 2012, 16:38
Награды: 4
Откуда: Київ
Благодарил (а): 3408 раз
Поблагодарили: 4608 раз
Пол:
Ukraine

Украинские новости 2017

Сообщение Tetiana »

Богдан Пацкань
9 год ·


Печерський райвідділок - самий Печерський.
частина 2. повніша.

отож, сьогодні подзвонив Borys Krasovskyi і повідомив, що його затримали, везуть у Печерський відділок. Звідти повідомив, що йому погрожують, зокрема тим, що ви*** (згвалтують) гумовим кийком. Також, що їм і іншим затриманим влаштували у відділку "коридор ганьби", потім завели у якийсь гараж на території.

Також подзвонив Роман Орищенко, і від нього дізнався інформацію, що затримано близько 25 осіб.

Додам, що зараз, в період травневих свят і "свят", а також у зв'язку з Євробаченням наше управління (Управління забезпечення прав людини) перейшло у посилений цілодобовий варіант служби. Серед іншого моніториться інформація про чимало подій, зокрема затримання.

Так от, я, уже вирушаючи з дому до Печерського відділку, зв'язався з колегою, яка повідомила, що 10 хв. перед тим дзвонила їм, і отримала інформацію: "затримань сьогодні не було".

Хв. 20 мене не впускали. Черговий щось там вирішував, комусь дзвонив, я чекав. Паралельно я переглянув журнал, де фіксуються затримані, запрошені і відвідувачі (той, що у постового). Нікого з тих людей, про який йтиметься далі - не було записано.

Постовий, до речі, як і багато колег його в цьому відділку не мали прикріпленого на видному місці поліцейського жетона. А це вимоги профільного Закону. Частина зі співробітників і мені відмовлялася показати службове посвідчення. Знову ж таки, вимоги профільного Закону.

Переглянув журнал повідомлення Центру вторинної правової допомоги. останній запис був 7.05.2017. а в цей журнал фіксується факт виклику безкоштовного адвоката. адвокат повідомляється при кожному затриманні.

Нарешті до мене приставили співробітника, який мав би супроводжувати мене у відділку.

У відділку я побачив багато затриманих.
одному в коридорі медики надавали допомогу - у нього була перебинтована голова. Казав, що поліціянти увірвалися до офісу, побили-заломали, тому він тут.

Двоє були в кабінеті слідчого. Чоловік і дівчина, які там були, сказали, що були затриманні, слідчий - що свідки.
До того ж, слідчий (молодий хлопець), вскипів, рознервувався, почав мені тикати ст. 342 ККУ (Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу, члену громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовцеві). Типу, я йому заважаю проводити слідчі дії. Як ця стаття могла до мене застосована бути - важко уявляю, адже я також в цій ситуації був "представником влади під час виконання ним службових обов'язків". Слідчий (ну я думаю, що слідчий) був "без жодних розпізнавальних знаків - у форменому одязі, без шевронів, без жетона...

Тоді відбулася ще одна подія, один співробітник почав заважати, м'яко кажучи, мені працювати. Я спробував його зазняти на телефон (маю право) з вимогою пред'явити посвідчення, представитися. Варто зазначити, що при кожному звертанні до всіх співобітників та людей, що перебували у відділку я першим ділом називав ім'я, прізвище, показував посвідчення у розгорнутому вигляді, і співробітником ще й припис з повноваженнями (зворотню сторону якого опублікувала Olga Khudetska)
Цей поліціянт, який виявився заступником начальника Печерського УП ГУНП у м. Києві, силою вибив в мене з рук телефон, посвідчення так і не показав. проте в кінці я почув фразу "от дослужишся до полковника, тоді й покажу". Я тоді не розумію, кому він служить і на*** такий найманий працівник платникам податків?..
Та хоч генерал - кожен має дотримуватися законодавства України!

Близько 5-7 затриманих було ще в одному кабінеті. на них уже складали протоколи, як правило за статею 173 КУпАП (Дрібне хуліганство. Стаття називається - не знаєш що складати, а по тихому затримати не вдалося - складай 173.
Без роз'яснення статей 63 Конституції України та 268 КУпАП (Права особи, яка притягається до адміністративної відповідальності), які є обов'язковими!!!

Паралельно я в телефонному режимі спілкувався з своїми начальником Управління забезпечення прав людини та мого відділу уповноважених Голови з питань дотримання прав людини в поліцейській діяльності. В часі однієї з розмов з начальником відділу троє осіб у форменому одязі (яких я і раніше безрезультатно просив представитися) - троє бугаїв силоміць (з "прихованими ударами" - все за класикою) виштовхали мене з приміщення відділку. слідкував (було б точніше сказати - керував) за їхніми діями згаданий полковник - заступник начальника УП.

постовий отримав наказ не впускати мене повторно всередину.

далі я заглянув у журнал обліку затриманих, доставлених, відвідувачів і запрошених. там нашвидкоруч записано було близько 20 осіб як запрошених (ЗАПРОШЕНИХ!!!) без вказання часу потрапляння у відділку.

громадянам, які виходили з відділку я рекомендував дописувати поряд слово затриманий і вказувати час.
також давав свої контакти для того, аби могли звернутися до Управління забезпечення прав людини Нацполу.

так, у тотальній більшості випадків люди перебували у відділку понад-понад 3 години.

мною зібрано чимало фото, відеодоказів "тотального мєнтовського беспрєдєлу" (вибачте, службових порушень).

прошу, хто що ще має по сьогоднішньому дню в Печерському УП ГУНП в м. Києві - надсилайте.

що планую робити:

1) рапорт за Голову Національної поліції з пропозицією ініціювати службове розслідування. Воно має бути, і закликаю усіх, хто може долучитися аби притягнути винних до відповідальності - буду дуже вдячний.
я, як громадянин України не хочу мати такі відділки, таке ставлення до людей, до своїх же колег врешті-решт

2) про заяву про перешкоджання службовій діяльності навіть не знаю чи писати. не писати її ж у Печерське УП

в принципі, більше з того, що я написав, ляже в основу рапору.
далі буде.
Аватара пользователя

Tetiana

Фоторепортер Кавалерственная леди
Благодетель Активист
Сообщения: 13726
Зарегистрирован: 24 авг 2012, 16:38
Награды: 4
Откуда: Київ
Благодарил (а): 3408 раз
Поблагодарили: 4608 раз
Пол:
Ukraine

Украинские новости 2017

Сообщение Tetiana »

Borys Krasovskyi
Стежити · 1 год. біля Kyiv ·

Доброго усім ранку, а я знайшов одного з понятих, який підписав протокол, що нібито я відмовлявся підписувати протокол. Цікаво, чи і свідком проти мене буде він.
Вложения
Украинские новости 2017 - 18446496_10210776414861209_8633494084244776936_n.jpg
Украинские новости 2017 - 18446496_10210776414861209_8633494084244776936_n.jpg (62.16 КБ) 70 просмотров
Украинские новости 2017 - 18446496_10210776414861209_8633494084244776936_n.jpg
Украинские новости 2017 - 18446496_10210776414861209_8633494084244776936_n.jpg (62.16 КБ) 70 просмотров
Аватара пользователя

Tetiana

Фоторепортер Кавалерственная леди
Благодетель Активист
Сообщения: 13726
Зарегистрирован: 24 авг 2012, 16:38
Награды: 4
Откуда: Київ
Благодарил (а): 3408 раз
Поблагодарили: 4608 раз
Пол:
Ukraine

Украинские новости 2017

Сообщение Tetiana »

По Днепру. Пока, кто должен действовать мнётся (наказывать или нет) добровольцы уже составили списки тех , кто устроил бойню .
В Днепропетровской области больше всего атошников , так вышло ,что первыми на войну пошли оттуда.
Как вы думаете , если с этими не разберутся по-закону , что с ними будет ?
Вложения
Украинские новости 2017 - 18033208_10202902235275023_228317976749443043_n.jpg
Украинские новости 2017 - 18033208_10202902235275023_228317976749443043_n.jpg (38.19 КБ) 67 просмотров
Украинские новости 2017 - 18033208_10202902235275023_228317976749443043_n.jpg
Украинские новости 2017 - 18033208_10202902235275023_228317976749443043_n.jpg (38.19 КБ) 67 просмотров
Украинские новости 2017 - 18341891_725787254267646_8293795721292335791_n.jpg
Украинские новости 2017 - 18341891_725787254267646_8293795721292335791_n.jpg (52.05 КБ) 71 просмотр
Украинские новости 2017 - 18341891_725787254267646_8293795721292335791_n.jpg
Украинские новости 2017 - 18341891_725787254267646_8293795721292335791_n.jpg (52.05 КБ) 71 просмотр
Аватара пользователя

Nikols

Джентльмен Благодетель
Активист
Модератор
Сообщения: 45340
Зарегистрирован: 17 сен 2009, 17:43
Награды: 3
Откуда: Faina Ukraina
Благодарил (а): 7225 раз
Поблагодарили: 9730 раз
Пол:
Ukraine

Украинские новости 2017

Сообщение Nikols »

на фото не все..на видео больше
[bbvideo=560,315]https://www.youtube.com/watch?time_cont ... JxGSnXjeBo[/bbvideo]
Аватара пользователя

Nikols

Джентльмен Благодетель
Активист
Модератор
Сообщения: 45340
Зарегистрирован: 17 сен 2009, 17:43
Награды: 3
Откуда: Faina Ukraina
Благодарил (а): 7225 раз
Поблагодарили: 9730 раз
Пол:
Ukraine

Украинские новости 2017

Сообщение Nikols »

чичас придет толстопузый геращенко и скажет, " батя но мы стараемся" :bleat:
Аватара пользователя

guesser

Писатель Джентльмен
Военспец
Модератор
Сообщения: 3348
Зарегистрирован: 31 авг 2012, 11:09
Награды: 3
Откуда: Украина
Благодарил (а): 721 раз
Поблагодарили: 1535 раз
Пол:
Ukraine

Украинские новости 2017

Сообщение guesser »

Только чел забыл рассказать, ЗА ЧТО его задержали.
Теперь по порядку:
Tetiana писал(а): 1. Поліція не просто порушує права людей, чи інше бла-бла-бла, а реально топить за ватників.
Есть много видео, где полиция не пропускала через металлоискатели с коммунистической символикой.
Tetiana писал(а): 2. Жодного комуніста, чи їх прибічника серед затриманих - я не бачив.
Я, к примеру, не видел у автора мозга. Значит ли это, что его у него нет? Не знаю, как насчет автора, но, надеюсь, что у его читателей есть этот орган, и он позволит им воспользоваться гугл-поиском: У Києві затримали ще шістьох осіб за заборонену символіку http://gordonua.com/ukr/news/localnews/ ... 87302.html
Tetiana писал(а): 3. Практично всі поліцейські з якими довелось спілкуватись постійно використовують у своїй мові: "в..бу, о...ко, ж...па" і тд.
Учитывая, как он манипулирует, не верю в эти слова. Но пусть лучше расскажет, КАКИЕ слова его "побратимы" используют на своих акциях в наш адрес, и как на суде по 31 августа они осокрбляли мать погибшего солдата нацгвардии, и какие слова использовали. Вот уж, действительно, нет ничего грязнее украинской политики.
Можна все на свiтi обирати, сину,
Вибрати не можна тiльки Батькiвщину...
Аватара пользователя

guesser

Писатель Джентльмен
Военспец
Модератор
Сообщения: 3348
Зарегистрирован: 31 авг 2012, 11:09
Награды: 3
Откуда: Украина
Благодарил (а): 721 раз
Поблагодарили: 1535 раз
Пол:
Ukraine

Украинские новости 2017

Сообщение guesser »

Tetiana писал(а): если с этими не разберутся по-закону , что с ними будет ?
В Днепропетровске? Ничего. Потому что своими дурными действиями активисты предоставили им статус героев, защищавших ветеранов.
Можна все на свiтi обирати, сину,
Вибрати не можна тiльки Батькiвщину...
Ответить