Выборы Президента Украины 2019
-
- Награды: 2
Да тебе то уже подвезли,теперь отрабатываешь свои девять яиц под коксом

-
- Награды: 5
Вот вся эта мишпуха и должна перейти в уголовно-процессуальную плоскость. И не стоит забывать, что сажать могут начать не эти, а те, тот самый госдеп... Всё скоро увидим.
bipod, за Порошенко рога Сатаны торчат. Если выбирать между ушами Коломойского и рогами Сатаны - я выберу уши Коломойского. Ему, хотя бы, нужна самостоятельная независимая Украина, ибо в любом другом месте ему ничего не светит. плюс не надо забывать, что МВФ вкупе с вашингтонским обкомом требуют немедленного начала работы АКС и им не удастся впарить порошенковские 144 достижения, эти желают крови. А вся договорняковая пирамида паразитов на теле Нэньки повязана круговой порукой. А любая цепь, как известно. не сильнее самого слабого звена. Как только первая холёная задница опустится на нары в СИЗО - вся эта структура развалится нахрен и тогда уже что Тимошенко, что Зеленский будут просто вынуждены подавать мяско в мясорубку, иначе сами в неё угодят. Посмотрим, что будет. Недолго ждать осталось.
Ром, свиная грудинка и яичница - вот все, что мне нужно...

А ми тую червону калину підіймемо
А ми нашу славну Україну розвеселимо!

-
- Модератор
- Награды: 3
вообще-то на России должны за Юлю быть..ну да ладно, протеже еврея дававшего 10 штук за сепара - так протеже)))) умом Россию не понять)
-
- Модератор
- Награды: 3
еще один еврошарапрезыдент..за народ)))
Лидер евробляхеров Ярошевич заявил, что будет как самовыдвиженец баллотироваться в президенты
https://censor.net.ua/news/3106400/lide ... prezidenty
Лидер евробляхеров Ярошевич заявил, что будет как самовыдвиженец баллотироваться в президенты
https://censor.net.ua/news/3106400/lide ... prezidenty
-
- Награды: 5
Я тут недавно споткнулся об одного ЄвробляхАра на фоторесурсе. Тот выставил фото внука в кепке с лого auto@europe и названием"Малий ЕВРОБЛЯХАР"
Я написал комментарий:
Фото зворушливе, але назва... Євробляхер - символ дуже неоднозначний. Не можна боротися за якесь місцеве полегшення життя для окремої групи людей, бо інші не підтримають... Добре повинно бути всім.
Чувак огрызнулся:
...не хер, а а бляхар. 95% з придбаних авто( вікоом 23-25р.)) - це люди нижще середнього достатку ,які неслатять ТАКЕ драконівське мито,яке уже платять володарі 2-5 річних крутих авто.Тільки у нашому місті (райцентр)15 СтанційТО(по 4-6 прцівників),а по трасі через 10-20 км працюють "шиномонтажні пункти" (по 2-3 чол.).а Базари БУ автозапчастин .І все це - нові робочі місця ДОМА! А ті щасливчики які мають евробляхи це не "хитруни"перед державою,а люди які виживають при "нашій дикій капіталізаціЇ" А "Нова розтаможка" це "сверхжадність"Уряду по відношеню до нас .
Я ж не тот. хто промолчит просто так:
Вибачте за граматичну помилку, по-перше. По-друге - треба боротися не за дешеву розтаможку старих авто, а зносити цю тварючу "владу" під корень. Інакше можна вибороти дешеві автівки і отримати бензин по 3 доллари за літр, чи курс того самого доллара по 60, чи ще щось не менш "приємне". Ці покидьки при владі не зупиняться самі ніколи, не нажруться ніколи, не подбають про державу ніколи. Для мене боротьба за дешеву розтаможку - це як боротьба за дешеву косметику, яка ховає рубці та язви на гниючому тілі людини. Треба боротися з інфекцією - з усіми цими порошенками, гройсманами, луценками, ляшками й тимошенками. Саакашвілі зробив розмитнення в 200-300 євро, бо він і його уряд вважали, що авто - не розкіш, а засіб заробити гроші для хазяїна. Знаєте, як у Грузії вирішена проблема таксі, наприклад? Дуже просто: якщо людина здала на права і возить сама себе і своїх рідних, то вона може возити й пасажирів. Все, чіпляй напис "TAXI" і працюй. В урядовців спитали: як це - просто працюй? А податки?! Відповідь була проста: той, хто перевозить пасажирів, витрачає більше бензину, в ціну за бензин вкладено акцизний збір, то ж таксист автоматично ВЖЕ сплачує податок державі. Все. Крапка.
Україні нині потрібні не дешеві 25-річні авто, а революційні зміни в політиці та економіці, інакше через 5 років не буде ніякої України. Я дуже боявся, що Парашенка & C° таки підуть на поступки євробляхарам і суттєво полегшать стан справ з розмитненням, тоді вдячні євробляхари проголосують за це стерво на виборах. Але жадібність таки взяла гору – не змогли наші «слуги» розімкнути свої щелепи! Здохнуть – не віддадуть свого! Тож хай здохнуть. Я не хочу, щоб мої онуки їздили на 25-річних бляшанках, хочу, щоб вони їздили на нових електромобілях, чи що воно там буде через 6-8 років.
Чувак молчит пока...

Ром, свиная грудинка и яичница - вот все, что мне нужно...

-
Рашистская привычка, но от таких церквей Украина, даст Бог - скоро избавится